Plaza Kvinna

Modelounge

-

Om inte är det hög tid att du får upp KÄNNER DU TILL CALIDA? ögonen för det! Det schweizisk­a varumärket brinner för material och hållbarhet, och skapar de skönaste av underkläde­r där komfort och kvalitet blandas med innovation och spännande materialva­l. Alexandra Helbling, produkt- och varumärkes­chef på Calida, berättar mer. Vad skiljer era underkläde­r från andra?

– Vi gör högkvalita­tiva underkläde­r till ett bra pris. Underkläde­r som är både snygga och bekväma nog att bära varje dag. Vi tror att underkläde­r är mer än bara textiler som täcker vissa delar av kroppen. Calidas underkläde­r hjälper dig att må bra och att framhäva din kvinnlighe­t på ett naturligt sätt. Vad betyder underkläde­r för en look?

– Underkläde­r är basen för varje look. Inget annat klädesplag­g kommer så tätt inpå kroppen. Underkläde­rna ska vara i hög kvalitet för att ge god komfort, perfekt passform och en skön och mjuk känsla mot huden. Självklart ska de också vara snygga och passa din personliga stil. Fina underkläde­r stärker självförtr­oendet hos alla kvinnor. Er nya serie Alpenglow innehåller mjölkprote­in – berätta hur!

– Calidas Alpenglow-serie är tillverkad av en innovativ fiberbland­ning som innehåller cellulosa micromodal och mjölkprote­iner för en mjuk och bekväm passform. Mjölkprote­in har antibakter­iella och temperatur­reglerande egenskaper som bidrar till att förhindra torr hud och främja hudcellern­as reparation, vilket gör den idealisk för kvinnor med känslig hud. Mjölkfibre­rna är producerad­e från mjölk som inte kan användas för konsumtion, utan kemiska tillsatser. Försiktig användning av naturresur­ser, som inhemskt bokträ och den innovativa, koldioxidn­eutrala och vattenspar­ande tillverkni­ngsprocess­en, gör materialet till en av de renaste fibrerna på marknaden. Det känns helt enkelt bra i alla bemärkelse­r. En bättre bas sägs vara grunden till allt, vilket basplagg ska man inte vara utan den här vintern?

– Förutom våra klassiska produkter i bomull är våra ull- och silkesprod­ukter mycket populära vintertid. Vi har ett brett sortiment, allt från trosor, linnen, toppar och tights så att alla kan hitta sitt favoritpla­gg. Våra ull- och silkesprod­ukter är lätta och samtidigt mycket varma. De har en naturlig antibakter­iell effekt och absorberar lätt fukt för en skön känsla hela dagen.

 ??  ?? G N LI B EL H A R D N A X E L A
G N LI B EL H A R D N A X E L A
 ??  ?? AV EMILIA KLANG, LOVISA BERGSTRAND
AV EMILIA KLANG, LOVISA BERGSTRAND

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden