Plaza Kvinna

MINITEST 3 X ÖGONBRYNSF­ÄRG

-

Eye & Brow Maestro, 250 kr, Giorgio Armani Betyg: Hej färginjekt­ion! Här behöver man inte jobba hårt för att få resultat. Denna cremiga produkt är vattenfast vilket, med hjälp av olika typer av vax, gör att pigmentet fäster snabbt och bra. Konsistens­en är ljuvlig och det här är en riktigt bra produkt som kommer i tre olika nyanser.

Smoky 2 In 1 Gel Liner Eyes and Brows, 135 kr, The Body Shop Betyg: Smidig förpacknin­g och hög färgintens­itet! Den lilla borsten som sitter fastskruva­d i locket fungerar lika bra till brynen som till eyelinerst­recket. Det vi gillar är dess enkelhet – snabbt och smidigt skapar den snygga, välformade bryn utan att inge en allt för målad känsla. Men vi önskar fler nyanser!

Brow Artist Plumper, 99 kr, L’oréal Paris Betyg: Nya Brow Artist Plumper innehåller fibrer vilket innebär att den också ger illusionen av fler strån. Den lilla borsten ger snabbt ifrån sig färg men lyckas leverera ett naturligt resultat. Den enda nackdelen är att formulan kan fälla lite under dagens lopp.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden