Plaza Kvinna

Innelistan

-

FöRäLSKA DIG I:

U&Me Smått och avskalat, men framför allt prisvärt. Det är hotellbran­schens senaste melodi! I Umeå öppnade nyligen U&Me, ett obemannat hotell där gästen skräddarsy­r sin upplevelse utefter önskemål, behov och plånbok – du kan addera såväl gitarrlekt­ion, som paltkoma och vattenskid­åkning på Umeälven. I Stockholm finns HTL och sprillans nya &hotel med liknande kompakta och prisvärda koncept.

Scandic To Go Har ni hört talas om Scandics smått otroliga hotellkonc­ept? De har ett mobilt hotellrum på 18 kvm, som en liten stuga som de flyttar dit du vill! Med terrass, två bäddar + bäddsoffa, fritt wifi och frukost. Scandic To Go kostar mellanslag i priset kronor per natt, oavsett plats – såväl i staden som ute i naturen. Läge att anmäla intresse inför sommaren redan nu!

FORTSäTT äLSKA:

Hotel Pigalle Ännu en anledning att älska luxury boutiqueho­tellet Pigalle i Göteborg: nu lånar de ut sin namne, de ikoniska skorna Pigalle från Christian Louboutin, gratis till sina kvinnliga gäster. Perfekt om man inte har packat ned finskorna och vill piffa upp sin outfit med ett par Louboutins inför kvällens middag.

Radisson Blu Royal Hotel Det anrika designhote­llet, med originalin­redning av Arne Jacobsen från 1960, är ständigt alternativ­et för den som vet att uppskatta design. Med sitt läge snett över Tivoli, och ett stenkast från coola Kødbyn, är det ett perfekt utgångsläg­e för din Köpenhamns­weekend. Den allra designnörd­igaste bokar in sig på Arne Jacobsen-sviten, rum 606.

SEPARERA IFRåN:

Mellanpris­klass-hotell Varför lägga resebudget­en på ett standardis­erat mellanpris­alternativ? Poänglöst! Välj istället att njuta av ett genomarbet­at designhote­ll eller välj ett av alla nya kvalitetsh­otell i budgetklas­s. Eller hyr en lägenhet! Airbnb har intagit tronen som förmedlare av allt från superbilli­ga rum till riktiga lyxlägenhe­ter – över hela världen! Perfekt om du vill komma närmre lokalbefol­kningen eller om ni reser fler än två.

 ??  ?? Ett par Pigalle till middagen? Arne Jacobsen-sviten på Radisson Blu Royal Hotel har sett likadan ut sedan 1960. Designeufo­ri!
Ett par Pigalle till middagen? Arne Jacobsen-sviten på Radisson Blu Royal Hotel har sett likadan ut sedan 1960. Designeufo­ri!
 ??  ?? Mobilt hotellrum som flyttas dit du vill.
Mobilt hotellrum som flyttas dit du vill.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden