Plaza Kvinna

Kelly Gale

Modell

-

Med en mamma från Indien och en pappa från Australien har Kelly Gale fått det bästa av två världar. Lägg till uppväxten i Göteborg och basen i New York och ni har en toppmodell som gått två visningar för Victoria’s Secret, gjort stora kampanjer för H&M och plåtats för Vogue. Nu gör hon Plaza Kvinna-debut. Finns det någon händelse som känns avgörande i din karriär?

– Det är nog första castingen för Victoria’s Secret när jag var 18 år. Jag hade kollat på VS sedan jag var 13 år, och när jag var 14 år satte jag upp det som mål. Vid den tiden var modellen Chanel Iman yngst som 19-åring. Jag tänkte att jag hade fyra år på mig. När dagen äntligen kom gick jag i tvåan på gymnasiet och var i NYC hela hösten. Jag hade lagt ned så mycket tid på detta och nu var det bara att köra. När alla tjejerna hade fått besked hade jag inte hört något. Min agentur trodde inte att det skulle bli något. Men jag fick hela tiden komma tillbaka på flera callbacks och till slut sa de: ”Du är med i visningen.” Jag började gråta, och det kändes helt sjukt eftersom jag bara var 18 år, och den yngsta någonsin ... Har du någon annan dröm?

– Jag älskar allt som har med mat och hälsa att göra. Jag har även kollat på att bli advokat, det verkar kul. Jag är inte så orolig över framtiden. Bestämmer jag mig för att jag vill jobba med något tar jag mig dit och gör det som krävs.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden