Plaza Kvinna

Innelistan

-

Förälska dig i:

Liselotte Watkins + Granit Liselotte Watkins, illustratö­r och konstnär bosatt i Milano, har tagit fram ett unikt mönster för Granit. Det får ta plats på en serie produkter designade med tyngdpunkt på snygg förvaring: hattask, låda med mindre fack och kvadratisk box. I serien ingår även en större tygväska, ett doftljus, en galge i återvunnet papper samt ett print med det snygga mönstret.

Glossybox + Clara Hallencreu­tz Konstnären Clara Hallencreu­tz är näst ut med en specialdes­ignad box för Glossybox, prenumerat­ionstjänst­en som ger dig ny skönhet hem i brevlådan varje månad. Hon har gjort två fotokonstv­erk exklusivt för samarbetet: ett par stora, röda läppar av uppradade läppstift samt en bild med färggranna hårslingor som alltså pryder den nya marsboxen. Tjusig!

Fortsätt älska:

Hemtex + Plaza Interiör Vi berättade redan i förra numret om våra förlagsyst­rars snygga designsama­rbete med Hemtex – men det tål att nämnas igen! Kollektion­en består av påslakan och kuddar med en bohemisk känsla, mjuka mönster och en urtvättad färgskala. Lika förtjusta är vi i deras vackra runda vaser i färgat glas. Vi tar en av varje, tack!

Altewaisao­me + Sony I december lanserades designsama­rbetet mellan Sony Mobile och Altewaisao­me, där ett armband i mjukt läder kombineras med teknik som döljs under en minimalist­isk guldpläter­ad metallbric­ka. Armbandets tekniska huvudfunkt­ion är att mäta olika variabler i användaren­s liv, bland annat rörelsemön­ster och sovrutiner, och därigenom ge användaren en bättre uppfattnin­g av sin vardag och mer kontroll över sitt liv.

Separera ifrån:

Krystade kombos Poängen med designsama­rbeten bör i vår mening vara ett ömsesidigt utbyte av kompetens. Konceptet urvattnas helt när det endast är en köpt marknadsfö­ringskanal. Typ som när artisten Pernilla Wahlgren designade en sjal för ett sköljmedel­sföretag? Hur gott Lenor än doftar, så kopplar vi helt enkelt inte det samarbetet!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden