Plaza Kvinna

BUDGETSCHA­MPO & ba lsam

-

Serum Deep-Repair Shampoo & Conditione­r, 30 kr/st, GLISS Betyg: Ett vardagssch­ampo som löddrar bra, och känns cremigt, väldoftand­e och milt för håret. En schamponer­ing räcker för att få håret rent vilket inte är en självklarh­et med schampon i samma prisklass. Låt med fördel balsamet sitta i lite längre för en mer mjukgörand­e effekt. Ingen fullträff, men ger ett rent och fräscht hår.

Repair & Protect Shampoo & Conditione­r, 30 kr/st, Pantene Betyg: Ett rikt löddrande schampo med god doft som innehåller Pantenes senaste innovation – en teknologi som ska skydda håret mot koppar som gömmer sig i vattnet vilket ger ett extra plus. Resultatet varierar dock, och av vissa uppfattas håret nästintill för rent och flygigt. Det är ett bra val av budgetscha­mpo men vi önskar att balsamet gav mer mjukhet till håret.

Elvital Extraordin­ary Oil

39 kr/st, L’Oréal Betyg: Ett schampo berikat med bland annat solrosfröo­lja och stenrosolj­a som vårdar och ger lyster. Serien är anpassad för torrt hår, och mycket riktigt blir håret luftigt och känns rent och fräscht från rot till topp. Dock rekommende­ras två schamponer­ingar för att få upp löddret ordentligt, och gärna två omgångar även med balsamet för att få håret väl utrett. Men du behöver inte oroa dig för fett hår, olja löser nämligen olja.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden