Plaza Kvinna

1987

Londonsv ensk bryter loss !

-

Först släppte Victor Holmberg, aka 1987, sin musik hemligt. Nu träder han fram från sin studioläge­nhet i Notting Hill ... Du har gömt dig bakom ditt alias, vad är det som gör att du nu träder fram?

– Jag spelade låten Ocean för min kompis Johan som jag jobbat med i andra musikproje­kt. Han sa: ”Det här måste du släppa. Du kan inte bara sitta på den här.” Men jag kände att jag inte ville vara artist. Till slut släppte jag låten, men jag tänkte inte att någon skulle lyssna på den. Albumet kör igång ett helt nytt år, och nu blir det hela faderullan. Det är spännande och jag ser fram emot att lämna ifrån mig det. Beskriv en låt som står dig nära.

– Ocean, den var svårast. Den var ärligast. Den kommer från den jobbigaste perioden i mitt liv. När det var som mörkast. När man är i botten tror man att det är livet och att man aldrig kommer bli kär och lycklig … Men kärleken tog dig till London?

– Ja! Min fru är från England, vi gifte oss i New York precis innan vi flyttade. Det var det galnaste, men bästa året i mitt liv!

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden