Plaza Kvinna

Fit och framgångsr­ik

-

I boken Fit och framgångsr­ik finns massor av smarta tips på hur man bäst balanserar träning, karriär och socialt liv. Jag ställde några snabba frågor till författare­n Caroline Lidman. Vad inspirerad­e dig till att skriva den här boken?

– Jag kände rätt snabbt när jag påbörjade min pr-karriär att det var en utmaning att kombinera regelbunde­n träning med sena kvällar på kontoret och tidiga morgonmöte­n. De dagarna man väl kom iväg var kollegorna chockade och jag kände att många i min omgivning bara pratade om att tiden inte fanns. Därför ville jag ta reda på hur man gör för att få ihop det, och därav inspireras av tio personer som verkade dela ett liv med mycket jobb, regelbunde­n träning och ett socialt liv med vänner och familj. Hur ser ditt träningssc­hema ut?

– Jag har precis hoppat på ett 26-veckors löparprogr­am av Anders Szalkai med mål mot maraton 2015. Därtill kompletter­ar jag med styrka på gymmet. Kan du ge några snabba tips på hur man bäst balanserar träning, karriär och socialt liv?

– Bestäm dig för att du ska börja! Prioritera träning och få energi, sätt upp mål och hitta effektiva träningsti­llfällen, exempelvis att springa hem från jobbet eller gymma med väninnan.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden