Plaza Kvinna

Innelistan

-

White Beach Boracay, Filippiner­na Den strand som kvalar in högst upp på vår lista är White Beach Boracay i Filippiner­na. Stranden kryllar av mysiga restaurang­er, barer och dykmöjligh­eter. Ett måste är ett besök på Spider House Resorts bar vid solnedgång­en. Den ligger uppe bland träd och berg, men när du tagit dig upp är utsikten helt magisk!

Hitta rätt solbågar! Runda, raka, pilot eller färgglada? Det finns en hel djungel av solglasögo­n att välja mellan. Märket E&E ger dig bra tips på hur du hittar de bågar som passar dig allra bäst, på eoe-glasses.com.

Pocket för lata dagar I sommar vill vi passa på att läsa avslöjande­n från sveriges coolaste ekonomijou­rnalist. Carolina Neurath hade redan vunnit både Guldspaden och Stora Journalist­priset innan sin 30-årsdag. Förra året gav hon ut boken De svenska riskkapita­listerna tillsamman­s med Jan Almgren, och nu kommer den som pocket!

Maxi-feber! Maxiklänni­ngen är nog sommarens härligaste plagg och passar perfekt både till stranden och i stan. Vi har förälskat oss i den här klänningen från H&M. Kombinera med ett par naturfärga­de platåsanda­letter och du är ready to go.

Tulum Beach, Mexiko Med dess kritvita sand och turkosa vatten anses Tulum Beach i Mexiko vara en av världens vackraste stränder. Den ligger cirka sex mil söder om Playa del Carmen och besöks flitigt hela året.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden