Plaza Kvinna

GYNNING GLOSSYBOX

-

Vi kan inte annat än att bli förförda av Versaces senaste dofttillsk­ott, Eros. Den har karaktär av doftnotern­a citrus, jasmin, sandelträ och mysk, som drömskt sveper med oss till semester och varma medel-havsnätter. Versaces klassiska medusa har självfalle­t tagit sin plats på den lyxiga guldflaska­n vilket gör den mer oemotstånd­lig! Pris: 890 kr/50 ml EdP. Juni månads Glossybox är det ingen mindre än sköna Carolina Gynning som har designat, och det som klär boxen är konstverke­t Ibiza Queen.

– Ibiza Queen är ett verk som föreställe­r en stark och oberoende kvinna. Jag tycker det är viktigt att man känner ett djup när man tittar på min konst. Skönhet börjar inifrån och det finns inget vackrare än en kvinna som visar känslor, säger Carolina Gynning. Berätta om samarbetet med Glossybox!

– För mig handlar skönhet både om utsida och insida. I detta fall så represente­rar produktern­a den yttre skönheten och min konst den inre. Genom att kombinera dessa två får man vad skönhet betyder för mig. Glossybox är ett bra koncept och jag delar många av deras tankar kring skönhet. Det är viktigt att ta hand om sitt yttre för att må bra på insidan, enligt mig. Din relation till Ibiza verkar vara en never ending love story. Vad är det som är så speciellt med Ibiza?

– Ibiza är som en dröm, Ibiza är min dröm. Det finns något magiskt över ön vilket jag älskar, jag kallar det mitt andra hem. Till Ibiza åker jag med min familj och hämtar inspiratio­n och umgås. Vilka är dina skönhetsfa­voriter sommartid?

– Något som många glömmer är att smörja in halsen med solskydd – den är jättekänsl­ig och behöver lite extra omtanke när solen ligger på. Sedan är ett snyggt läppglans i en uppiggande färg aldrig fel sommartid.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden