Plaza Kvinna

Läsarbrev

-

ATT vågA!

Jag har önskemål om att läsa om kvinnor som har vågat och vunnit. Jag har varit utbränd en gång och är nu inne på min ”andra runda”. Alla i min närhet säger åt mig att satsa på det som de tycker jag är så duktig på. Jag har drömmar som bara blir drömmar, för jag vågar inte och vinner alltså inget, utan bränner ut mig då jag lyssnar på alla andra utom mig själv. Så mer reportage där kvinnor gått efter sin dröm och lyckats.

Vidare skulle jag gärna läsa mer om kvinnor som varit eller är i min sits. Alltså inte bara lyckade kvinnor som man kan avundas, utan även något för oss utbrända att känna igen oss i och kanske känna hopp.

Resten av världen svälter och vi jobbar ihjäl oss, trots att vi har allt och lite till. Fram för fler reportage om den vanliga människan och hur man hanterar livet i allmänhet. /Marita från Skurup

Svar: I det här numret kan du läsa om och inspireras av tre supercoola kvinnor som har gjort internatio­nell karriär, men på sidan 64 64– – 66 tar vi även upp vikten av att inte bara försöka leva upp till samhällets krav – utan att istället lyssna inåt. Där hittar du även tips om nätverk där tjejer stöttar och peppar varandra till att prestera av rätt anledninga­r! Njut nu av hotellöver­nattningen på Elite Hotel!

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden