Plaza Kvinna

Minitest

-

ÖGONBRYNSP­ENNOR CRAYON SOURCILS, EYEBRow PENCIL 160 Kr, Clarins Betyg: En penna i ena änden och en praktisk borste i den andra ger snygga och välborstad­e bryn. Konsistens­en är perfekt och den ger ett naturligt resultat som sitter hela dagen. En klassisk ögonbrynsp­enna när den är som bäst!

Natural Brow Duo 239 Kr, Pixi By Petra Betyg:

En komplett produkt som ger snygga bryn som sitter hela dagen. Ett vinklat stift gör det lätt att växla mellan mjuk och skarp linjering, och i andra änden hittar vi en färgad ögonbrynsg­el. Både penna och gel är vattenresi­stent och vi ger den full pott!

Brow Satin 99 Kr, MAYBELLINE Betyg:

En skumgummia­pplikator med brynskugga i ena änden och en skruvbar penna i andra. Vi gillar att kontrasten av den tunna pennan skapar skarpare drag, mot det mjuka resultatet av skuggan. Ett litet minus är att pennan kan smula lite.

BRow wIz 219 Kr, anastasia Betyg:

Den här supertunna pennan har ett skruvbart stift i ena änden och en borste i andra. Pennan är liten och lätt, och smular inte. Trots att vi gillar resultatet så gör tunnheten på stiftet att det lätt går av, vilket drar ned betyget något.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden