Plaza Kvinna

Chefredakt­ören tipsar

-

Plaza Kvinnas egen tf. chefredakt­ör Jonna Dagliden är en av de som cyklar till och från jobbet året runt. Utan avstickare blir det sex kilometer enkel väg – 1,2 mil per dag. Kläder som passar både på cykeln och en modetidnin­g – hur sjutton väljer du vad du ska ha på dig på morgonen?

– Det handlar om finess… Om jag behöver klackar under dagen packar jag ned dem i min ryggsäck. Likaså om jag vill ha på mig ett par byxor som inte är bekväma att cykla i. Sedan har jag investerat i bra regnkläder – det behövs i det här landet! Finns det någonsin utrymme för en spontan AW efter jobbet?

– Absolut! Då cyklar man bara några kilometer till, i alla fall under de varmare sommarmåna­derna. Det finns inget bättre än att cykla hem en stilla, ljus kväll – då visar sig Stockholm från sin bästa sida! På vintern måste jag dock erkänna att mitt busskort åker fram lite då och då. Ditt bästa tips för att kombinera träning med karriär?

– Jag har aldrig förstått de som inte hinner med träning – förlåt – men för mig är det en självklar del av mitt liv. Jag måste träna för att må bra, och hittar därför alltid tid. Jag tror att man blir mer effektiv på jobbet om man har disciplin. Många gånger väljer jag att träna tidig morgon, eller så kör jag extra hårt på helgen!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden