Plaza Kvinna

DANIELA UPMARK

– FRÅN LJUSBOXAR TILL SMYCKEN

-

På kort tid har dina ljusboxar Bxxlght blivit en succé. Hur uppstod idén?

– Idén föddes ur en frustratio­n över att jag inte hittade precis det jag letade efter, när jag hade flyttat till en ny lägenhet. Jag vet inte exakt vad jag sökte, bara att det var något som skulle få folk att reagera – en produkt som stod ut. I samma veva åkte jag till New York och blev kär i alla cinemaskyl­tar. Nu lanserar du även ditt eget smyckesmär­ke. Berätta!

– För det första är jag en otroligt otålig person som älskar att ha många bollar i luften. Jag blir lätt uttråkad och vill alltid ha nya utmaningar. Blue Billies grundidé påminner mycket om Bxxlght. Vi integrerar kunden i designarbe­tet, vilket vi sett har haft en del i Bxxlghts fantastisk­a mottagande världen över. Blue Billie är ett personligt och tidlöst varumärke som erbjuder kunden en möjlighet att kombinera sina favoritbok­stäver och symboler i oändlighet. Ditt recept för att lyckas bland all konkurrens?

– Du måste våga satsa. Det går inte att göra någonting halvdant i en så pass konkurrera­nde värld. En annan viktig ingrediens är att tro på dig själv. Drömkund?

– Kate Moss och Beyoncé. Beskriv dig själv med tre ord?

– Positiv, driven och kreativ. Några modemåsten i din garderob?

– Min grå collegetrö­ja, mitt stjärnsmyc­ke från Blue Billie, som jag har på mig varje dag, och min röda Célineväsk­a, som lyfter vilken outfit som helst. Slutligen – vart ser du dig själv om tio år?

– Då driver jag fortfarand­e mina två bolag Bxxlght och Blue Billie, och om jag känner mig själv rätt så har jag troligtvis startat ett nytt företag som börjar på B!

 ??  ?? ÅLDer: 25 år Bor: Östermalm, Stockholm.
AKtueLL meD: Lansering av smyckesmär­ket Blue Billie och sitt framgångsr­ika företag Bxxlght.
ÅLDer: 25 år Bor: Östermalm, Stockholm. AKtueLL meD: Lansering av smyckesmär­ket Blue Billie och sitt framgångsr­ika företag Bxxlght.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden