Plaza Kvinna

SANNA DAHLÉN

FOTOGRAF

-

Modefotogr­afi ligger Sanna Dahlén varmt om hjärtat, och trots att hon är i början av sin karriär har hon hunnit plåta för bland annat Gant, King, The You Way och Yves Rocher. På sidan 106 ser du det höstiga modejobbet – hennes första för Plaza Kvinna.

– Min syster bor i Uppsala och visade mig fornlämnin­gsområdet, vilket kändes helt rätt för plåtningen. Eftersom vi inte fick köra in bilen bland kullarna cyklade modellen Felicia och stylisten Mikaela fram och tillbaka mellan ombytena på en gammal militärcyk­el som vi fick låna av en snäll student. En jätterolig dag, som bjöd på en dubbelregn­båge när vi åkte hem! Person du gärna skulle plåta?

– En reunion-editorial mellan Kate Moss och Johnny Depp hade varit väldigt trevligt! Hur kombinerar du stil med komfort i höst?

– Det blir en jordnära färgskala, mjuka tröjor och min favoritkap­pa från Brixtol i en rostfärgad ton som passar hösten fint. Om jag inte är ute på plåtning adderar jag gärna ett par cleana boots med lagom höjd och lätt spets i tårna, de gör alltid att man känner sig lite extra slipad stilmässig­t.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden