Plaza Kvinna

MODEASSIST­ENT

-

Snacka om dedikerad – Lisa sa upp sig från både jobb och lägenhet i Ulricehamn för att testa vingarna i Stockholm som modeassist­ent på Plaza Kvinna. Redan i det här numret har hon tjuvstarta­t med att vara med och skapa den fina inrednings­bilden på sidan 65.

– Det är otroligt mycket jag ser fram emot, men främst att få lära mig och uppleva nya saker i den bransch jag vill vara i. Även att få ta del av allt arbete som ligger bakom Plaza Kvinna, vilket är en stor dröm för mig! Du driver även en blogg (lisasprigg. devote.se) – vad är det roligaste med att blogga?

– Att få inspirera andra genom min stil, mitt jobb samt mitt intresse för mode. Och givetvis att få dela med mig av allt roligt som händer i mitt liv! I det här numret fokuserar vi mycket på basplagg – vilka är dina säkra kort i garderoben?

– Jag tänker väldigt långsiktig­t när jag köper kläder och försöker då köpa efter både kvalité och hållbarhet. Mina säkraste kort skulle jag säga är ett par blåa jeans, en vit bomullsskj­orta samt en skinnjacka, det går alltid hem! En trend som du garanterat hakar på den här våren?

– I vår tror jag att vi kommer se otroligt mycket rött, vilket jag älskar. Jag kommer satsa på att använda färgen som en accentfärg och applicera på mina i vanliga fall gråa outfits.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden