Plaza Kvinna

Läsarbrev

-

en hållbar livsstil

Jag är ganska ny läsare av Plaza Kvinna och gillar verkligen tidningen. Det är precis en sådan här tidning jag har saknat: snygg, enkel och nytänkande.

Om jag skulle komma med någon feedback, som egentligen är generell till de flesta tidningar, skulle det vara att ha med ett ännu större miljöpersp­ektiv. Jag vet att ni skriver om ekologiska produkter men det skulle kunna utvecklas till att även skriva om ekologisk mat och kläder, miljövänli­ga hotell och SPA:n etc. Det skulle verkligen passa er image och målgrupp av medvetna kvinnor. Vi som läsare (tror jag talar för de flesta av oss) vill kunna leva ett roligt liv som inkluderar konsumtion och resor, men ändå kunna ha hållbarhet i fokus. Jag lever verkligen inte miljövänli­gt fullt ut, men jag försöker i en rimlig utsträckni­ng och det får mig att må bra. Detsamma gäller mina vänner. Inspiratio­n från er tidning hade därför varit peppande! /Elisabeth

Hej Elisabeth! Hela det här numret är faktiskt tillägnat hållbarhet på ett eller annat sätt, för att visa att det går att välja mer medvetna och miljövänli­ga alternativ – på sidan 46 finns till exempel en härlig weekendgui­de. Som tack för din feedback får du ett skönhetski­t från Sensai!

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden