Plaza Kvinna

Ton i ton

Rätt färgskala kan höja vilken outfit som helst! Den nygamla trenden har återigen blivit het – den är minimalist­isk, clean och stavas ton i ton.

-

av vårens och sommarens största trender: Säg hej till en ton sur ton, med andra ord ton i ton. Den minimalist­iska och stilrena looken är en av säsongens mest mångsidiga trender – tidlös och enkel!

Trots att Donna Karan gjorde sin debut med DKNY redan 1989 syntes märkets dna starkare än någonsin under SS16-visningen i New York. Med klassiska plagg ton i ton och den perfekta, ikoniska kritstreck­srandiga kavajen, matchat med backslick och röda läppar, hade DKNY helt klart en av de snyggaste kollektion­erna enligt oss.

Designern Amy Smilovic bakom märket Tibi var inne på samma spår, men valde att låta de ljusare och luftigare tonerna gå hand i hand. Hon beskriver kollektion­en som ”ganska chill” och har hämtat inspiratio­n från sina senaste resor till Miami och Malibu. Det är plagg som vi tacksamt kommer klä oss i för en avslappnad känsla när sommarvärm­en slår till.

Oavsett om du väljer att bära ton i ton-looken från topp till tå, eller väljer att lägga till en accentfärg, sticker trenden ut. Avslappnat och coolt är ledorden och vi leker gärna med accessoare­r som ger ändlösa möjlighete­r.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden