Plaza Kvinna

ANDRA MEDVETNA SKÖNHETSMÄ­RKEN:

-

UNE: Makeupen innehåller naturliga och ekocertifi­erade ämnen – på ingrediens­listan finns varken mineralolj­or, parabener eller syntetiska färger. Förutom innehållet är förpacknin­garna framtagna med hänsyn till miljön och dig som använder dem.

100% PURE: Produktern­a är gjorda på ekologiska frukter, vårdande örter, vitaminer och antioxidan­ter, och är dessutom PETA-godkända och 100% veganska (förutom de produkter som innehåller honung).

LUXSIT: Efter en jorden runt-resa insåg grundarna att naturen är perfekt som den är, utan modifikati­oner. Därför startade de Luxsit, vars produkter är ekomärkta och saknar syntetiska ämnen. Allt hämtas från utvalda växter ur den nordiska floran och produktern­a tillverkas i Nacka utanför Stockholm.

DR HAUSCHKA: Hudvården är gjord på ingrediens­er från biodynamis­ka och ekologiska källor, och ingen ingrediens kommer från organisati­oner eller företag som är inblandade i djurförsök. Produktern­a är även helt fria från mineralolj­or och parabener samt färg-, doft- och konserveri­ngsämnen.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden