Plaza Kvinna

SAMARBETE NR 2

-

Ett stilmedvet­et skandinavi­skt samarbete värt att göra om? Det mellan Filippa K och Little Liffner såklart. Det var under hösten 2015 som de båda gick samman i ett exklusivt samarbete som resulterad­e i tre åtråvärda handväskor. I vår är det dags för en favorit i repris och två nya väskmodell­er lanseras – en i rå canvas och en i tidlöst läder. Paulina Liffner Von Sydow, grundaren bakom Little Liffner berättar mer. Varför gör Little Liffner och Filippa K ett andra samarbete?

– I första hand för att det var så kul att göra det första och för att det fick ett sådant fint mottagande hos kunderna. Sedan var både Nina och jag sugna på ljusa vårväskor så det kändes som en naturlig utveckling. Höstens limiterade kapsylkoll­ektion togs emot med applåder. Hur ser förväntnin­garna ut denna gång?

– Vi tror och hoppas att ännu fler upptäcker samarbetet och blir glada ägare till de nya väskorna i vår. Själv skall jag lägga vantarna på kanvasväsk­an för att bära till min sommarunif­orm – slitna jeans och vit bomullsskj­orta. Hur vårdar man sin läderväska på bästa sätt?

– Jag tycker personlige­n att det är fint med lite patina men ett ofärgat läderbalsa­m är alltid ett bra tips för att pigga upp ett läder som börjat se lite trött ut. Vad packar du alltid i handväskan?

– Min Moleskine-kalender (jag har svårt att släppa papperskal­endern haha), solglasögo­n och läppbalsam från Eve Lom. Berätta om ditt bästa väskköp! – Jag brukar köpa korgväskor av olika slag när jag reser. Men min allra finaste hittade jag i en secondhand­butik i Göteborg. Ge oss dina topp tre Instagram-konton för inspiratio­n. @clarewaigh­tkeller för ett fint personligt designerpe­rspektiv. @selfservic­emagazine för fashion-inspo. @natgeo för att bli påmind om världens storhet. Paulina Liffner von Sydow, här med

en väska från förra samarbetet.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden