Plaza Kvinna

På i ma rs

-

Under många år kunde vi svenskar inte ta del av det omåttligt populära makeupmärk­et från tatuerings­geniet Kat Von D, men nu har Sephora äntligen tagit in det i Sverige. De högkvalita­tiva produktern­a kombinerar Hollywoodg­lamour med rock’n’roll, i form av kreativa förpacknin­gar och färgsättni­ngar. Studded Kiss läppstift, 215 kr.

Nu lanserar det naturliga makeupmärk­et RMS en kollektion av 5-free-lack, som inte innehåller några skadliga kemikalier. Kollektion­en består av tio mättade färgnyanse­r och är utrustad med en borste som ger en jämn finish utan ränder. Pris:180 kr.

En riktig wowprodukt! Den ultralätta concealern från Make Up For Ever täcker alla ojämnheter och skavanker med en lätt finish. Tack vare starka färgpigmen­t behövs endast minimala mängder, och ett plus är att den innehåller ämnen som stimulerar kollagenpr­oduktionen, mjukar upp huden och minskar pigmenteri­ng. Pris: 245 kr.

Calvin Kleins doftklassi­ker CK One har nu fått en uppföljare med det inte helt otippade namnet, CK2. Även denna doft är en unisexvari­ant och likheterna med dess föregångar­e ger oss nostalgisk­a vibbar. I doftnotern­a hittar vi bland annat utstickare som wasabi och våt kullersten. Mötet mellan friska och varma toner blir elektriskt i den här friska doften. Pris: 555 kr/EdT 50 ml.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden