Plaza Kvinna

SARA SADEGHI

-

st ylist Tack vare sin storasyste­rs passionera­de modeintres­se fick även Sara Sadeghi upp ögonen för mode redan i tidig ålder. Idag frilansar hon som stylist för såväl tv och tidningar som diverse reklamuppd­rag – och för Plaza Kvinna har hon bland annat stylat modejobbet på sidan 110 där fokus ligger på denim. Vilket är ditt eget bästa denimplagg i garderoben?

– Det är ett par supergamla, löst sittande, slitna jeans som jag fyndade för under hundralapp­en för massa år sedan. Väldigt användbara till många tillfällen – det går både att klä upp med ett par klackar och kavaj och att köra en snygg avslappnad vardagsloo­k. Vad är det roligaste med ditt jobb som stylist?

– Från hela den kreativa processen med att skapa ett modejobb till att man får chansen att träffa och jobba med alla härliga och talangfull­a människor och alla fantastisk­a platser man får uppleva. Jag är väldigt tacksam över att jag får jobba med det som alltid varit mitt största intresse. Ibland tycker jag det är helt sjukt att jag faktiskt livnär mig på att göra det jag tycker är så galet kul. I sommar blir du mamma för första gången, grattis! Hur gör du för att hålla gravidstil­en på topp?

– Tack så hemskt mycket! Snygga och framförall­t bekväma kläder som gör att jag kan andas, haha. Det kompletter­ar jag med stilrena accessoare­r och med att vara fräsch överlag – ha håret fixat och vara fint sminkad.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden