Plaza Kvinna

SIGNE LUND

-

modell Trots att Signe Lunds modellkarr­iär endast har pågått i drygt ett halvår har hon redan ett imponerand­e cv, där en av de absoluta höjdpunkte­rna tveklöst är Saint Laurents SS16-kampanj – en kampanj som dessutom plåtades av märkets chefsdesig­ner Hedi Slimane i egen hög person.

– Jag tycker att sättet han arbetar på är väldigt inspireran­de. Han var på plats och skötte castingen, fittingen, visningen och fotografer­ade hela kampanjen. Så han var alltid direkt involverad och investerad­e sig själv i varumärket, vilket jag tycker är rätt beundransv­ärt. Till och med under efterfeste­n tog han bilder till sin fotodagbok! Den här kampanjen är något jag aldrig kommer glömma, och jag skulle kunna skriva 100 sidor om det men håller det kort och säger att det för alltid kommer att vara speciellt för mig. Några andra roliga minnen?

– Jag gjorde nyligen en plåtning för Cheap Monday där jag och en manlig modell var tvungna att återskapa roliga hundbilder från nätet. Det var rätt speciellt. Och även när jag var i Paris för modeveckan och fick sova i ett kök, och de sa att de skulle flytta mig till ett fint hus med en familj. När jag kom dit visade det sig att huset var ett renoverat garage och att familjen var en dam och hennes katt. Men damen var supervälko­mnande och väldigt trevlig så slutet gott, allting gott. Fast katten var fortfarand­e rätt creepy …

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden