Plaza Kvinna

Mix & Match

I vår mixar och matchar vi hejvilt bland säsongens trender. Vi tror bestämt att det råder modeanarki!

-

och mönster som Oväntade färgkombin­ationer krockar – i vår är det bara din fantasi som sätter gränserna!

När allt är tillåtet och du kan blanda färg och mönster och matcha traditione­lla klassiker hur som helst är det enkelt att skapa en personlig stil. Inspireras av modetungvi­ktare som Prada och Miu Miu som tagit sig an den spännande, men riskabla, utmaningen att ta fram den rätta eklektiska stilen med retrotouch.

Marnis Consuelo Castiglion­i visade att hon har ett öga för rätt toner av rödorange, brunt och mörkgrönt under SS16-visningen – färger som få andra designers skulle våga visa tillsamman­s med gult, blått och ljusrosa.

Mix & match-trenden kanske inte är den enklaste att bemästra. Det är en trend du antingen älskar eller hatar, men när du väl fattat galoppen kommer du inte att kunna sluta. Helt plötsligt har du en uppsjö av alternativ kvar när det är dags att tvätta.

Våga blanda ohämmat för outfits som osar energi, självsäker­het och glädje. Den svarta skruden har fått sig en utmanare till våren – och vi tror visst bestämt att mix & match kammar hem rond 1. Röd polotröja, 150 kr, Monki.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden