Plaza Kvinna

Koll på i ap ril

-

Stone Washed, Slim Fit eller Bootcut? För att kunna matcha en av vårens hetaste modetrende­r – denim – lanserar nu IsaDora en kollektion nagellack med namnet Jeaniuos, som består av sex lack i olika blå nyanser. Pris: 79 kr/st.

Till skillnad från Carvens tidigare dofter bjuder det senaste tillskotte­t L’Absolu på en mer intensiv och orientalis­k doftupplev­else. Vi älskar hur mixen av bland annat patchouli, sandelträ och solvända möts i den här friska men samtidigt kryddiga parfymen. Pris: 475 kr/30 ml.

Den här härliga CC-cremen från ACO har en skön konsistens och ger ett lysterrikt och naturligt resultat. Ett plus är att den minskar uppkomsten av pigmenteri­ng, återfuktar, stärker och skyddar huden. Den kommer i nyanserna light och medium. Pris: 149 kr.

Smartare, lättare och mer effektiv – så beskrivs den uppdaterad­e versionen, Aria Smart Profile, av rengörings­klassikern Clarisonic. Man har nu utvecklat en smart teknologi som erbjuder en komplett rengöring av hela kroppen. Den nya tekniken känner bland annat av när det är dags att byta borsthuvud och har en automatisk justering som anpassas efter den kroppsdel du arbetar med. Pris: 2 475 kr.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden