Plaza Kvinna

MAGNUS PETERSO N

-

fotograf Som en sann invånare i Sveriges textilhuvu­dstad Borås har film- och stillbilds­fotografen Magnus Peterson alltid haft ett naturligt klädintres­se. Några av hans tidigare uppdragsgi­vare är bland andra Gina Tricot, Reebok och inte minst Tre, som han filmade kampanjen Musikkompi­s för (ett projekt väl värt att spana in!). Tidigare i år begav han sig dessutom till Aruba för att plåta det fina modejobbet på sidan 80.

– En spännande ö på många sätt – med helt skilda miljöer beroende på var man befinner sig finns det mycket att uppleva. För bilderna valde vi den norra, vilda, delen som är ett naturreser­vat med karg, vacker miljö. Stränderna är ingröpta som hästskor i vulkanberg­et och väldigt fina. Vi jobbade från tidig morgon till solnedgång och hade en väldigt inspireran­de och rolig dag. Hela teamet gjorde sitt bästa och vår lokala makeuparti­st Bruce var väldigt underhålla­nde. Jag tycker att bilderna blev inspireran­de och fina och kommunicer­ar den där riktigt sköna dagen på stranden. Du har plåtat på många olika platser i världen – vilken har varit din favorit?

– Jag gillar många olika ställen i världen, och framförall­t att få komma till platser som man kanske normalt annars inte hade besökt. En av de mest magiska platserna jag har jobbat på är Sedona, några timmar utanför Phoenix i Arizona.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden