Plaza Kvinna

BRUCE STAMPER

-

hår- och makeuparti­st Alla som på något sätt har haft förmånen att arbeta med den Arubabaser­ade håroch makeuparti­sten Bruce Stamper vet att han är one of a kind, på ett helt fantastisk­t sätt – det senaste mailet från honom avslutades till exempel med: “Wooooohooo­oo, live and love, Bruce Stamper”. Efter att ha arbetat 23 år i branschen och skolats hos märken som Dior, Chanel och YSL har Bruce nu återvänt till sin barndoms Aruba. I det här numret lade han sin fabulösa hand på modellen Bruna Bueno på sidan 80 – och såg till att resten av teamet inte hade tråkigt en enda sekund.

– Jag är född och uppväxt här – borta bra men hemma bäst. Sommar 365 dagar om året och en konstant, svalkande bris. Varma, vita stränder och cocktails som Aruba Ariba. Människor är vänliga och vi talar fyra språk, engelska, spanska, holländska och det inhemska språket papiamento. Jag bodde och arbetade i Europa i 16 år och är glad att vara tillbaka nu, och vill bjuda in alla svenskar till Aruba – den glada ön. Berätta om plåtningen för Plaza Kvinna!

– Det var en ära att jobba för Plaza Kvinna. Det var en superprofe­ssionell plåtning med hög modegrad, sådant jag var van vid i Europa. Uppdrag som dessa händer inte varje dag och jag älskade varje sekund! Teamet jobbade ihop och under en dag var vi en familj.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden