Plaza Kvinna

I juli

-

Vi kan inte nog tjata om vikten av solskydd, och det vi väljer att applicera i ansiktet är vi lite extra kräsna med. Chanels nya UV Essentiel anpassar sig inte bara efter hudtyp, klimat och yttre stress och doftar ljuvligt, utan skyddar mot såväl luftförore­ningar som UVA- och UVB-strålning. En riktig tiopoängar­e! Pris: 575 kr.

LCC:s nya deodorant Sensitive är startskott­et för en helt ny serie för irriterad och stressad hud. Utöver att den lugnar, balanserar, läker och bevarar fukt i huden råkar den även vara en riktigt bra deodorant! Med en väldigt diskret doft håller den oss fräscha hela dagen, trots påfrestnin­gar som får oss att svettas ordentligt. Pris: 125 kr.

Vi vet alla hur lätt det uppstår trängsel i resväskan – då är det extra uppskattat med favoriter i ett resvänligt format! Svenska Watercloud­s har släppt tre superfina reseförpac­kningar med några av sina bästsäljan­de produkter. Travelers Beauty Box är anpassade efter olika hårtyper och innehåller 70 ml-förpacknin­gar av schampo, balsam samt hårspray. Pris:160 kr.

Dr. Lipps läppbalsam med det något förvirrand­e namnet Nipple Balm for Lips, som länge varit en kultproduk­t utomlands, har nu äntligen landat i Sverige! Balsamet är ren magi för torra läppar, och innehållet i den söta förpacknin­gen är 100% naturligt, doft- och färgfritt och har redan fått en säker plats i handväskan. Pris: 159 kr.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden