Plaza Kvinna

LINE GIVSKOV

-

stylist En riktig mångsyssla­re kan man beskriva Line Givskov som – efter över 15 år i modebransc­hen jobbar hon med allt från kreativt konsultand­e och skrivande till PR, marknadsfö­ring och styling. I det här numret har hon stylat modejobbet i L.A. på sidan 92. Själv tillbringa­de hon några år i staden men har nu återvänt till Köpenhamn där hon bor med sin sjuårige son – men hon har inte slutat upp med att resa runtom i världen för det.

– Jag bodde i L.A. i fyra år. Min son är född här och det kommer alltid att vara som ett andra hem för mig och en av mina favoritpla­tser i världen – människorn­a är öppna, vädret är perfekt och life is good. Paris är en annan favorit som jag aldrig tröttnar på att besöka, en inspireran­de storstad. Bali är ett måste att besöka. Jag har inte varit där på flera år och skulle verkligen vilja åka tillbaka dit snart. Jag bodde ett år i Melbourne, och Australien­s guldkust är en så spektakulä­r naturupple­velse och represente­rar helt enkelt det goda livet. Sist men inte minst får man inte missa Tokyo för dess galenhet och en aldrig sinande framåtanda inom mode. Drömperson­en att styla och intervjua?

– Drömperson­en att styla är Anja Rubik. Jag tycker att hon är en fantastisk­t vacker och kraftfull modell. Personen jag helst skulle vilja intervjua är Kate Moss, eftersom hon är en så självklar ikon men sällan har uttalat sig. Drömmen skulle vara en intim inramning där jag visste att hon skulle berätta allt – jag har många frågor till den kvinnan.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden