Plaza Kvinna

SARA JOHNSON

-

modell Efter en sejour i New York, dit hon för första gången kom själv som 17-åring, har Sara Johnson nu återvänt till staden hon växte upp i – Malmö. Det tackar vi för, då det innebär att vi kan se henne i modejobbet på sidan 80! Saras modellkarr­iär startade efter en uppmaning från Elite Models svenska vd Fredo Kazemi om att söka till tv-programmet Modelljakt­en, och sedan dess har vi bland annat sett henne i kampanjer för Armani Exchange, Gina Tricot och Lindex.

– Det jag saknar från New York är utbudet – det finns alltid en massa roliga, nya saker och många bra restaurang­er, som till exempel El Rey där de har världens godaste kale salad. Dock väger det så klart inte upp mot familj, vänner och pojkvän som finns i Sverige. Berätta om plåtningen för Plaza Kvinna!

– Plåtningen var i en underbar miljö, i ett stort slott precis vid vattnet. Allting var väldigt vackert och lite drömskt då slottet var, på vissa ställen, förfallet efter en brand. Alla i teamet var snälla och pricken över i:et var det fina vädret. Ditt bästa beautytips alla kategorier?

– Att sova och vara utvilad!

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden