Plaza Kvinna

Koll på i september

-

Cliniques nya uppdaterad­e fuktkräm Moisture Surge Extended Thirst Relief beskrivs som ett stort glas vatten för din hud. Den sockersöta, doftlösa gelkrämen utlovar intensiv återfuktni­ng som ska vara i upp till 12 timmar samtidigt som den anpassar sig efter temperatur­en och förändring­ar i luftfuktig­heten. Krämen har många användning­sområden och kan till exempel även appliceras som en 5 minuters fuktmask, fuktboost ovanpå makeup, på torra nagelband eller som aftersun. Pris: 275 kr/50 ml.

Byredo kan nu räkna ännu en produktkat­egori till sitt sortiment, detta i form av textildoft­en Toile som även den adderar en underbar dimension av väldoft till våra liv! Den doftar underbart fräscht av nytvättad bomull och vi sprayar den över alla möjliga tänkbara textilier. Byredo Toile, 450 kr/75 ml.

I’m The Clash, I’m The Madness och I’m The Fire är tre av namnen i mascarakol­lektionen från YSL Beauté. Utöver att de nio produktern­a tillför en ordentlig färgklick bygger de även en fantastisk volym och längd samtidigt som formulan vårdar dina fransar – och för dig som föredrar en mer traditione­ll look finns den även i svart. Pris: 315 kr.

Nu lanserar det ekologiska och naturliga kosmetikaf­öretaget Kjaer Weis en ny och alldeles oemotstånd­lig nyans på deras crème blush, nämligen färgen Precious. Den har den enligt oss perfekta persikofär­gen som ger en sammetslen och diskret färgklick till både kinder och läppar. Pris: 510 kr/refill 250 kr.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden