Plaza Kvinna

3 X MOTIVATION­SHÖJARE!

-

Digitala hjälpmedel Det finns miljontals appar som ger dig motivation och inspiratio­n. I Runday-appen kan du ta del av olika löppass och teknikövni­ngar, och i Nikes NTC-app finns videos på olika övningar som du kan göra hemma. En enkel app som Tabata Timer hjälper dig att sätta ihop ett pass som liknar cirkelträn­ing.

Träningskl­äder Även om det inte är avgörande för om du kommer träna eller inte, är det faktiskt så att nya, sköna träningskl­äder hjälper motivation­en på traven. Det blir lite, lite roligare än att dra på sig en stor t-shirt och ett par gamla shorts, och under vinterhalv­året är det ännu viktigare att klä sig efter väder. Numera finns det bra och billiga alternativ på de stora kedjorna.

En träningspa­rtner Digitala hjälpmedel i all ära, men en fysisk träningsko­mpis kan faktiskt göra den största skillnaden. För vem vill svika en vän som står och väntar på en vid utsatt tid? Lite tävling sinsemella­n kan också vara nyttigt – men framförall­t är det ett trevligt sätt att umgås på!

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden