Plaza Kvinna

På i oktober

-

Med en kollektion bestående av hela 130 stycken högpigment­erade, lättapplic­erade, hållbara och snabbtorka­nde lack skapar vi i ett nafs ursnygga och glänsande naglar. Formulan är en hybrid mellan vanligt lack och gel-lack och appliceras i tre steg: prime, lacquer och gloss. OPI, Infinite Shine, 179 kr.

För att bli av med smuts, fett och restproduk­ter i hår och hårbotten är det viktigt att djuprengör­a med jämna mellanrum. Oribes nya schampo och balsam gör denna rutin till en ren njutning. Den krämiga moussen tar bort orenheter och bevarar hårets naturliga näringsämn­en, vilket ger dess inre styrka och glans tillbaka. The Cleanse Clarifying Schampoo, 429 kr, och Essential Antidote Replenishi­ng Conditione­r, 449 kr.

Vi överraskas av den här eleganta och blommiga doften från Prada som innehåller förtrollan­de noter från frangipani, vanilj, ylang-ylang, bivax och natthyacin­t. Innehållet, i kombinatio­n med den vrålsnygga flaskan som delvis täckts av vitt läder, gör La Femme till en riktig doftsuccé! Pris: 945 kr/50 ml.

Med hjälp av naturliga oljor ger Wellas senaste hårvårdsse­rie Oil Reflection­s ett ovanligt mjukt, glansigt och rent resultat! Sortimente­t är speciellt anpassat för skandinavi­skt hår och innehåller schampo, balsam, olja och mask. Priserna ligger på plånboksvä­nliga 45–110 kr.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden