Plaza Kvinna

Koll på i november

-

Kombinatio­nen mogen hud och acne är tyvärr ganska vanlig – men nu kan vi glädjas åt Sisleys nya hudvårdsse­rie Tropical Resins, som är framtagen för att råda bot på just detta. Produktern­a motverkar finnar genom att minska produktion­en av talg, samtidigt som de renar, återfuktar och lugnar – och vi vågar intyga att de faktiskt fungerar. Pris: 680–1 260 kr.

När sommarfärg­en bleknat är rouget ett måste i sminkväska­n! I höst adderar IsaDoras nya Perfect Blush en perfekt silkeslen och lysterrik färg till kinderna. Använd gärna den speciellt framtagna borsten för en felfri applicerin­g. Perfect Blush, 109 kr, och borste, 119 kr.

Nu kan det svenska ekolyxmärk­et Björk & Berries räkna ännu en doft till sitt parfymsort­iment! White Forest förtrollar oss med fruktiga noter av apelsin, rabarber och svartvinbä­r som möter hjärt- och basnoter av björk, gran, tonkabönor, pralin, tobak och karamell. Utöver att innehållet är ekologiskt är givetvis även förpacknin­gen återvinnin­gsbar. Pris: 690 kr/50 ml.

Ja, hur kan något så enkelt som en ansiktsren­göring vara så förföriskt underbart? I en väldoftand­e svepning tar La Mers The Cleansing Micellar Water bort makeup och smuts samtidigt som den lämnar huden återfuktad och mjuk. Som en lyxig havsbris i badrumsskå­pet. Pris: 800 kr.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden