Plaza Kvinna

JOSEPHINE SARE

-

MODELL I ett nummer som fokuserar på kvinnors inneboende styrka hade vi inte kunnat välja en bättre modell till Girlpower-plåtningen på sidan 120. Tatueringe­n på Jospehine Sares vänstra handled har en alldeles särskild betydelse för henne:

– I höstas diagnostis­erades min mamma med cancer och har kämpat sig igenom flera månader av behandling med cellgifter och strålbehan­dling. Hon är den starkaste, vackraste och mest godhjärtad­e kvinna jag vet. Jag ville visa stöd och kärlek och kämpa för henne – därför tatuerade jag in ”Mamma” på min handled. Vad är girlpower för dig?

– Kvinnor är de mest starka, vackra och intelligen­ta varelserna som finns. Vi ska samarbeta, stötta och pusha varandra. Det är girlpower för mig – när vi vet vad vi vill och tillsamman­s kämpar för det. Berätta om pepp-plåtningen för Plaza Kvinna!

– Det var absolut den roligaste plåtningen jag gjort, med ett profession­ellt och härligt tjejteam där alla var rakt på sak och hade grymma idéer. När man går ihop i ett team som har kul tillsamman­s blir oftast resultatet mycket bättre!

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden