Plaza Kvinna

ALMA LOEWE

-

MODELL Det var utanför en One Direction-konsert som den då 14-åriga Alma Loewe blev scoutad och indragen i modellvärl­den. Idag är hon 19 år och bär på Sveriges kanske snyggaste ögonbryn – möjligtvis för att hon aldrig har rört dem med pincett (förutom mellan dem för att undvika McDonalds-M:et, enligt henne själv). Göteborgar­en har en synnerlige­n härlig attityd och står framför kameran på heltid, något som bland annat resulterat i modejobbet på sidan 126. Vad har du för mål med din karriär?

– Jag vet inte riktigt, jag tar det lite som det kommer. Jag tog ju ett halvår ledigt från jobb och förpliktel­ser, så jag har i princip precis börjat igen. Men jag gillar mer det här med att skapa bilder snarare än att få världens största karriär och tjäna en massa pengar. Vilka är dina förebilder?

– Min farmor, för hon har alltid världens sjukaste anekdoter. Hon är från England, åkte på en båt från Ryssland till Sverige och fastnade mitt på Östersjön, ja men du vet … Hon har gjort och varit med om så sjukt mycket och är fortfarand­e pigg och fräsch fastän hon nu är 87 år. Vilken låt går flitigast på din spellista just nu?

– How I feel av Roy Woods.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden