Plaza Kvinna

PETRA STENHAMMAR

-

HÅR- & MAKEUPARTI ST Under uppväxten i Täby utanför Stockholm konstatera­de Petra Stenhammar att hon aldrig skulle bo i stan – men nu när hon bor på Södermalm vill hon aldrig flytta därifrån … Familjen sysslade med mode, illustrati­on, film och reklam, men själv tog hon vägen genom både sporthästv­ärlden och musikbrans­chen innan hon gav sig in i skönhetssv­ängen. Vilken skönhetslo­ok satsar du själv på i vår och sommar?

– Jag är en sucker för lyster och älskar glow, så jag är väldigt noga med min egen hudvårdsru­tin och försöker tänka på vad jag äter och dricker för att få så mycket naturlig lyster som möjligt. Sedan adderar jag bara det som behövs. Berätta om plåtningen på sidan 76–87!

– Vi hade en väldigt rolig plåtning! Vår fina modell Carolina, som är lång från början, fick stå i väldigt höga klackar och dessutom på en vinglig pall. Så jag och stylisten Jennifer kände oss ännu kortare än vanligt där vi stod utanför bild på varsin sida för att ta kunna ta emot henne om hon tappade balansen, men hon var grym.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden