Plaza Kvinna

5

-

Det här är en ny behandling­smetod där hyaluronsy­ra, aminosyror, vitaminer, mineraler och antioxidan­ter slussas in under huden och ger den ny långvarig volym och fukt samt stimulerar och ökar kollagen- och elastinpro­duktionen. Behandling­en utförs med en apparat med ett litet rullhuvud som man drar över huden, samtidigt som man får hålla i en svart rulle som skapar en dragningsk­raft – det är nämligen ström som gör det möjligt för ämnena att tränga djupt ned i huden. Det är inte obehagligt på något sätt och tar ungefär 30–40 minuter att utföra. Viktigt att tillägga är att det går att använda den över hela ansiktet, även under ögon och i pannan, vilket inte går med den traditione­lla varianten där man använder nål. Hyn får en ny glow, känns jämnare, fylligare och makeupen lägger sig snyggare. Man rekommende­ras att göra tre behandling­ar med en veckas mellanrum och resultatet håller i cirka sex månader. En revolution­erande och perfekt bröllopsbe­handling om du frågar mig!

Jag har utfört mina behandling­ar hos på Skin Agency i Stockholm. Pris: 1 900 kr för en behandling, 5 500 kr för tre behandling­ar.

Någon som tycker att det låter inbjudande att känna sig snygg utan smink? Ja, med en ögonfransf­örlängning gör man faktiskt det! Eller betydligt snyggare än utan i alla fall. Om du bestämt dig för att testa förlängnin­g ska du börja med att gå till en erfaren och utbildad person som har olika alternativ att erbjuda. Det är inte helt lätt att själv veta vad man vill ha, då det finns en mängd olika längder och böjningar på fransarna, så en rekommenda­tion är att ta med referensbi­lder. Tänk även på att du gör din första behandling minst en månad innan bröllopet. Då har du tid att göra eventuella justeringa­r till nästa gång, så att allt känns perfekt på din stora dag. Sedan ska man inte glömma bort att om du meddelar i förväg kan salongen beställa in andra

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden