Plaza Kvinna

NADIA KANDIL

-

STYLIST Hon har jobbat med styling i snart tre år och i det här numret har hon stylat det färgstarka och sportiga modejobbet på stranden i Barcelona på sidan 68.

– Jag ville göra något annat än bara ett renodlat bikinijobb på stranden, men samtidigt känns det mest relevant att visa badmode just på en strand. Därför blev surfing ett bra och roligt tema att jobba efter. Dessutom fanns det otroligt mycket fina badkläder som passade temat. Ge oss ditt absolut bästa stylingtip­s under en lite för varm sommardag?

– Om du inte är på stranden och kan bära bikini så klä dig i siden eller linne – det är de bästa materialen man kan bära när det är varmt. Och slutligen, vad hittar du på i sommar?

– Jag är sämst på att planera och hoppar alltid på resor i sista sekunden. Men just nu ser det ut som att jag ska vara i södra Sverige i några dagar, och eventuellt på Sicilien i några dagar. Sedan ska jag bila genom Europa med min lillebror. Vi kommer stanna i Polen där vår mormor bor för att därefter åka vidare till Kroatien och Montenegro för att hänga med vänner. Och så kanske det blir en liten sväng till Tel Aviv. Men som sagt, det kan hända att ingenting av detta blir av och att det slutar med att jag gör något helt annat, typ hänger i Stockholm hela sommaren.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden