Plaza Kvinna

EMMAS 6 favoriter Sommaren i city

- Emma danielsson chefredakt­ör

Att plaggen ska ha en bekväm passform och vara gjorda i naturliga material som andas är två kriterier på min checklista nu när sommarvärm­en äntligen har anlänt på riktigt. En vit kostym i ledig passform som kombineras med ett maffigt örhänge och ett par snygga bågar – precis så vill jag gå klädd innan jag drar iväg på semester och byter citystilen mot bikini och kaftan.

 ??  ?? 01. Finns det något mer stilfullt än en krispigt vit kostym på sommaren? Personlige­n så tycker jag att den ska ha en lös och ledig passform för allra högsta komfort. Kavaj, 999 kr, och byxa, 999 kr, Massimo Dutti.
01. Finns det något mer stilfullt än en krispigt vit kostym på sommaren? Personlige­n så tycker jag att den ska ha en lös och ledig passform för allra högsta komfort. Kavaj, 999 kr, och byxa, 999 kr, Massimo Dutti.
 ??  ?? 02. Ett statements­mycke kan lyfta den mest alldagliga klädsel. Mitt sikte är inställt på det här vackra örhänget i guldpläter­ad mässing som designats av Paige Novick för Tibi. Örhänge, 6 350 kr, Tibi.
02. Ett statements­mycke kan lyfta den mest alldagliga klädsel. Mitt sikte är inställt på det här vackra örhänget i guldpläter­ad mässing som designats av Paige Novick för Tibi. Örhänge, 6 350 kr, Tibi.
 ??  ?? 06. Jag skulle mer än gärna luta mig tillbaka i den här stilrena soffan i linnebland­ning. Extra praktiskt är att den även fungerar som utfällbar bäddsoffa – perfekt när man får sommargäst­er! Soffa, 3 495 kr, Jotex. 25
06. Jag skulle mer än gärna luta mig tillbaka i den här stilrena soffan i linnebland­ning. Extra praktiskt är att den även fungerar som utfällbar bäddsoffa – perfekt när man får sommargäst­er! Soffa, 3 495 kr, Jotex. 25
 ??  ?? 04. Ingen har väl missat att gult är en av säsongens trendigast­e nyanser? Eller att volanger är detaljen i fokus just nu? I den här sommarklän­ningen slår du med andra ord två flugor i en smäll! Klänning, 2 155 kr, Hobbs.
04. Ingen har väl missat att gult är en av säsongens trendigast­e nyanser? Eller att volanger är detaljen i fokus just nu? I den här sommarklän­ningen slår du med andra ord två flugor i en smäll! Klänning, 2 155 kr, Hobbs.
 ??  ?? 05. Jag har en faiblesse för solglasögo­n och vill gärna ha många par att välja bland. I sommar adderar jag ett par bågar i den här vackert melerade rödbruna nyansen till samlingen. Solglasögo­n, 2 800 kr, Derek Lam.
05. Jag har en faiblesse för solglasögo­n och vill gärna ha många par att välja bland. I sommar adderar jag ett par bågar i den här vackert melerade rödbruna nyansen till samlingen. Solglasögo­n, 2 800 kr, Derek Lam.
 ??  ?? 03. Mulberry gjorde ett smart drag när man 2015 rekryterad­e Johnny Coca från Céline. Han har inte bara uppdaterat Mulberrys bästsäljan­de Bayswater-väska, utan även skapat nya ikoner, såsom Maple – en väska som är lika praktisk som den är vacker att se...
03. Mulberry gjorde ett smart drag när man 2015 rekryterad­e Johnny Coca från Céline. Han har inte bara uppdaterat Mulberrys bästsäljan­de Bayswater-väska, utan även skapat nya ikoner, såsom Maple – en väska som är lika praktisk som den är vacker att se...
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden