Plaza Kvinna

astro

-

Lejonet 24 juli –23 aug

Utveckla ditt kontaktnät och var öppen för att göra nya bekantskap­er. Släpp taget om det som inte längre fungerar i en nära relation. Skapa bättre balans mellan dina egna och andras behov. Ett nytt romantiskt intresse kan växa fram. Din topp: 23, 24. Ligg lågt: 5, 30. Månadens råd: Satsa på harmoni i dina förhålland­en.

jungfrun 24 aug–23 sept

Se till att få bättre balans mellan karriär och familjeliv. Bra period för nya inkomstmöj­ligheter. Undvik att fatta stora ekonomiska beslut som innebär ett risktagand­e. Skapa vardagsrut­iner som främjar hälsan och välbefinna­ndet. Din topp: 14, 24. Ligg lågt: 4, 18. Månadens råd: Bygg nya och hållbara strukturer i livet.

vågen 24 sept–23 okt

Jupiter bjuder på möjlighete­r som kan öppna upp en helt ny värld. Våga ta chanser och förverklig­a planer du drömt om. Bra period för studier och resor. Under den här perioden kan du lära mycket om dig själv i möten med andra. Din topp: 18, 30. Ligg lågt: 17, 24. Månadens råd: Gör förändring­ar som öppnar nya dörrar.

Skorpionen 24 okt–22 nov

Någon oväntad kan dyka upp och överraska dig. Trots semesterti­der kan du ha mycket på gång och behöva ta lite extra ledigt. Bra period för att skapa förändring på jobbet, kring vardagsrut­iner och bli självständ­igare. Din topp: 18, 23. Ligg lågt: 17, 31. Månadens råd: Gör det du älskar och älska det du gör.

Skytt en 23 nov–22 dec

Venus står i ditt relationso­mråde och skapar möjlighete­r för kärlek och goda relationer. Sätt undan tid för nöjen och roa dig med vänner. Räkna med både utmaningar och roliga möten med nya människor. Undvik att ta på dig för mycket ansvar. Din topp: 16, 29. Ligg lågt: 13, 14. Månadens råd: Bra period för resor och studier.

St enbocken 23 dec–20 jan

Trots semesterti­der kan det hagla möjlighete­r i karriären. Höj ribban, be chefen om löneförhöj­ning eller sök drömjobbet. En relation kan driva fram en djupgående förändring som blir början på något nytt. Din topp: 8, 26. Ligg lågt: 2, 9. Månadens råd: Var försiktig med vad du säger till andra. Tänk efter före.

Vatt umannen 21 jan –18 feb

Venus står i ditt romantiska område och bjuder på möjlighete­r till kärlek, nöjen och kreativite­t. Lägg fram förslag och nya idéer i relationer och satsa på att lösa problem för att skapa gemenskap och bättre samarbete. Din topp: 10, 18. Ligg lågt: 4, 12. Månadens råd: Se över dina framtidspl­aner.

Fiskarna 19 februari–20 mars

Om du är i en relation kan du behöva tid för dig själv för att sortera känslor och bli medveten om vad du känner och vill. Det är en positiv period för att läka sår och skapa inre helhet och välbefinna­nde. Dekorera och gör fint hemma. Din topp: 18, 30. Ligg lågt: 6, 17. Månadens råd: Finn harmoni i ditt inre.

Väduren 21 mars–20 ap ril

Räkna med en kreativ månad. Det här är en perfekt tid för romantik, nöjen och fritidsakt­iviteter. Lägg energi på att komma i balans i ditt inre och skapa harmoni i privatlive­t. Avsätt en stund varje dag till meditation och inre reflektion. Din topp: 16, 29. Ligg lågt: 17, 19. Månadens råd: Förändra och förbättra där det behövs.

Oxen 21 ap ril –21 maj

Hemmet och familjeliv­et står i fokus. Släpp fram kreativite­ten och dekorera om hemma. Bra period för nya inkomstmöj­ligheter. Ta initiativ till att lösa problem och skapa en vändpunkt för positiv utveckling i ditt liv. Din topp: 18, 30. Ligg lågt: 17, 23. Månadens råd: Var närvarande i stunden och njut av egentid.

Tvillingar­na 22 maj–21 juni

Venus står i ditt tecken och bjuder på gynnsamma möjlighete­r för romantik, kärlek och kreativ utveckling. Satsa på relationer och skapa harmoni i vardagen. Bra period för skönhet och extra lyx i vardagen. Din topp: 14, 24. Ligg lågt: 4, 18. Månadens råd: Prova en ny frisyr och uppdatera garderoben.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden