Plaza Kvinna

Månadens 10 skönhetsny­heter

att hålla koll på i september

-

01. KIS MIX

Vi har totalt kärat ner oss i Eve Loms färgade läppbalsam. Med en härlig kylande känsla av mentol ger de en diskret färg samtidigt som de återfuktar på djupet, stimulerar kollagen-och e last in produktion ensamt skyddar mot fria radikaler. Läppbalsam, Kiss Mix, 175 kr, Eve Lom.

02. PIGGA ÖGON PÅ TUB

Den här produkten är en korsning mellan ögoncreme och ögonmask som verkar kylande och ger en återfuktan­de känsla. Applicera den runt ögonen och låt verka i fem minuter. De aktiva ingrediens­erna lugnar den känsliga huden kring ögonen, reducerar svullnad samt ger en utslätande effekt vilket gör den till en riktig räddare i nöden när du behöver pigga upp blicken. Stress Positive Eye Lift, 735 kr, Dermalogic­a.

03. KYSSÄKTA

Lip Tattoo från Dior fungerar precis så som namnet antyder. Det flytande läppstifte­t ger en transparen­t färg som fäster sig likt en tatuering på läpparna och håller i upp till 10 timmar. Läpparna känns dessutom behagligt återfuktad­e efter användning. Flytande läppstift, Lip Tattoo, 370 kr, Dior.

04. SLÅ PÅ BLÅLJUSET

Det är med hjälp av laserfokus­erat blått LED-ljus och T-Sonic-pulseringa­r som Foreos nya apparat ska slå ut dina finnar. Ljuset verkar genom att angripa de akneframka­l-lande bakteriern­a i porerna och processen fungerar även för de allra känsligast­e hudtyperna. Aknebehand­ling, Espada, 1 399 kr, Foreo.

05. SPRA YA DIG REN

Det kan vara besvärligt att behandla oren hud på kroppen, men nu finns det en lösning! Den här nya kroppsspra­yen reducerar överflödig olja, rengör tilltäppta porer och tar bort finnar med hjälp av ingrediens­er som salicylsyr­a och lugnande mentol. Ett plus är att flaskan går att spraya med ur alla vinklar så du kommer åt även på de knepigaste ställena. Clarifying Body Spray, 519 kr, Murad.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden