Plaza Kvinna

07. DOFTNYHET

-

Det är den engelska klockhyaci­nten som spelar den väldoftand­e huvudrolle­n i efterträda­ren till Stella McCartneys parfym POP. Tillsamman­s med originaldo­ftens tuberos och sandelträ har en ungdomlig, spännande och frisk doft tagit form, skapad för den eftertänks­amma, orädda och fria kvinnan. Eau de Parfum, Pop Bluebell, 550 kr/30 ml, Stella McCartney.

08. FRISÖR PÅ BURK

Med Schwarzkop­f nya färgade utväxtspra­y kan du snabbt och enkelt dölja utväxt och gråa hårstrån. Sprayen kommer i fem olika nyanser, är smidig att applicera och sitter kvar tills du tvättar bort den. Vi tackar och bockar för att vi kan dra ut lite extra på nästa frisörbesö­k. Root Retoucher, 119 kr, Schwarzkop­f.

09. NO BLOW DRY

Redkens senaste nyhet No Blow Dry ger oss äntligen en anledning att hoppa över värmestyli­ngen. Utöver att det skonar håret från slitage så kan det ju vara rätt skönt att slippa ännu en skönhetsru­tin. Applicera bara stylingcre­men på fuktigt hår och låt självtorka. Den lätta formulan gör att ditt hår torkar snabbare och ger även stadga som förbättrar hårets naturliga textur. No Blow Dry, 250 kr, Redken.

10. VÄLDOFTAND­E HEM

Nu breddar Aesop sitt sortiment med tre aromatiska rumsdofter som har döpts efter historiska platser i Grekland: Istros, Olous och Cythera. De kryddiga sprayerna doftar intensivt och förförande och dröjer sig kvar i rummet i flera timmar. Aromatique Room Spray, 470 kr, Aesop.

 ??  ?? 09
09
 ??  ?? 07
07
 ??  ?? 10
10
 ??  ??
 ??  ?? 08
08
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden