Plaza Kvinna

EMMAS 6 favoriter

Ljusare tider

- Emma danielsson chefredakt­ör

Att vi går en mörkare tid till mötes behöver inte avspeglas i garderoben. För min del gör det bara att jag blir extra sugen att bära ljusa nyanser. Stickade plagg i cremevitt, den perfekta beige höstkappan och ett par ljusa och rejäla kängor är receptet på en höstlook som är lika varm som den är snygg!

 ??  ?? 1 01. Den här fyrtaliga samlingen av skulpturer i mässing, sten, trä och marmor placerar jag på en central plats i hemmet för att ge dem den uppmärksam­het de förtjänar. Skulpturer, 1 150 kr/4 st, Kristina Dam.
1 01. Den här fyrtaliga samlingen av skulpturer i mässing, sten, trä och marmor placerar jag på en central plats i hemmet för att ge dem den uppmärksam­het de förtjänar. Skulpturer, 1 150 kr/4 st, Kristina Dam.
 ??  ?? 03. I mitt hem har jag mörka nyanser på väggarna och då behövs gott om ljusa färgklicka­r. Enkla linjer och avskalad design ger mig känslan jag är ute efter. Karaff, 199 kr, och skål, 99 kr, H&M.
03. I mitt hem har jag mörka nyanser på väggarna och då behövs gott om ljusa färgklicka­r. Enkla linjer och avskalad design ger mig känslan jag är ute efter. Karaff, 199 kr, och skål, 99 kr, H&M.
 ??  ?? 04. En stilfull kappa i klassisk modell är ett måste i höstgarder­oben. Den här säsongen väljer jag bort svart och satsar i stället på en ljusare nyans. Kappa, 4 995 kr, Lexington.
04. En stilfull kappa i klassisk modell är ett måste i höstgarder­oben. Den här säsongen väljer jag bort svart och satsar i stället på en ljusare nyans. Kappa, 4 995 kr, Lexington.
 ??  ?? 3
05. Ljusa nyanser på skor funkar även på hösten. De här rejäla mockakängo­rna med kraftig gummisula är ett bra val för den som prioritera­r både värme och stil. Skor, 2 000 kr, Filippa K.
3 05. Ljusa nyanser på skor funkar även på hösten. De här rejäla mockakängo­rna med kraftig gummisula är ett bra val för den som prioritera­r både värme och stil. Skor, 2 000 kr, Filippa K.
 ??  ?? 06. Den här vadlånga kjolen har en struktur och ett snitt som gör den extra intressant. Jag matchar den med något ljust upptill för att förlänga sommarkäns­lan. Kjol, 990 kr, COS.
06. Den här vadlånga kjolen har en struktur och ett snitt som gör den extra intressant. Jag matchar den med något ljust upptill för att förlänga sommarkäns­lan. Kjol, 990 kr, COS.
 ??  ?? 02. En stickad tröja är det bästa vapnet mot kyliga höstvindar. Jag väljer en rymlig och bekväm modell. Polotröja, 1 399 kr, Samsøe & Samsøe. 2
02. En stickad tröja är det bästa vapnet mot kyliga höstvindar. Jag väljer en rymlig och bekväm modell. Polotröja, 1 399 kr, Samsøe & Samsøe. 2
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden