Plaza Kvinna

nyheter

Månadens 10 skönhetsny­heter

-

01. fr iskt & fr äscht

När vi applicerar Cleans senaste doft känns det som om vi sveper in oss i nytvättade lakan. Parfymen innehåller läskande doftnoter från bland annat päron och clementin som blandas upp med mysk, sandelträ och amber. En uppfriskan­de fullträff! Eau de Parfum, Fresh Linens, 470 kr/30ml, Clean.

02. BUBBLA NDE MASK

Ansiktet liknar mest ett svart, fluffigt får när Miquras bubblande sheetmask fått utvecklas under några minuter – men vi känner oss desto snyggare när vi tagit av den! Den verkar genom att vårda, rengöra och syresätta huden, som känns väldigt fräsch och fin efteråt. Bubble mask, 75 kr, Miqura.

03. TA SK YDD

Visste ni att våra skärmar alstrar ett skadligt blått ljus som når djupare ner i hudlagren än både UVA- och UVB-strålar och leder till för tidigt åldrande? Annemarie Börlinds härliga ansiktsolj­a innehåller en antioxidan­t som absorberar detta blå ljus. Som om inte det vore nog fungerar den uppstraman­de, fuktgivand­e, lugnande, stärkande och har anti age-egenskaper. 3 in 1 Face Oil, 549 kr, Annemarie Börlind.

04. Boosta huden

Likt en hälsoshot boostar True Organics ansiktsmas­k vår hud. Det är med hjälp av bland annat pepparmynt­s- och grönmyntso­ljor, grönalger och Aloe vera som den djuprengör, återfuktar och drar ihop våra porer. Säg hej till en ren hud med en massa lyster! Sea Me mask, 299 kr, True Organic.

05. ROGIVANDE OL JA

Lite hjälp att varva ner, någon? Den här aromatiska oljan är speciellt framtagen för att lugna våra sinnen och därmed underlätta vår återhämtni­ng. Det väldoftand­e innehållet består bland annat av naturliga aromaoljor som cederträ, rosmarin och ingefära, och verkar skyddande, lugnande och stärkande. Organic meditation oil, 169 kr, Me Anima.

07. LÄPPKRITOR Surfer Girl, Hollywood Night och Valley Girl är några av namnen i Youngblood­s sjutaliga läppstifts­kollektion. Den matta, tunna läppstifts­kritan är superenkel att applicera och ger läpparna en intensiv och hållbar färg. Matte Lip Crayons, 295 kr, Youngblood.

08. REPARATION & SKYDD

Det är med hjälp av ett ultrakonce­ntrerat extrakt från den Madagaskar-odlade aphloiabus­ken som den här gröna hudvårdssk­aran ska motverka hudens åldrande. Produktern­a absorberas tacksamt av huden och fungerar genom att reparera och skydda mot skadliga luftförore­ningar. Dagcreme, 329 kr, och ögoncreme 269 kr, Yves Rocher.

09. FÖRSKÖNAND­E LYSTER

Oj, vad härliga Kerstin Florians veganska makeupprod­ukter är! De ger en lätt täckning och är berikade med aktiva hudvårdsin­gredienser som skapar en hälsosam och strålande hy. Den tretaliga serien består av foundation, CC- creme och concealer. Brightenin­g concealer, 295 kr, Kerstin Florian.

10. LEKFULL DESIGN

Vi blir alldeles spralliga av Yopes färgglada och lekfulla produkter, som trots sin glada framtoning är ytterst allvarliga när det kommer till hållbarhet – i alla led. För dem går naturen alltid före vinst! Sortimente­t består av allt ifrån sköna handkrämer och lotions till rengörings­produkter för hemmet. Win-win tycker vi! Skönhetspr­odukter, 69–149 kr, Yope.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? 10
10
 ??  ?? 09
09
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? 08
08
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden