Plaza Kvinna

Hotellvist­else för dig som ser livet som ett äventyr

-

Downtown Camper är din bas i Stockholm. En plats att utgå från för dig som älskar att upptäcka storstaden, oavsett om du kommer från andra sidan jorden eller från andra sidan gatan. Kryp upp i den sittvänlig­a fönsternis­chen och titta på myllret utanför. Upplev comfort food från världens alla hörn i vår restaurang Campfire. Bege dig till taket med pool och wellness för en stunds nedkopplin­g innan du kastar dig ut i betongdjun­geln. Se Stockholm med nya ögon – vår lifestyle concierge Kristian Hell guidar dig rätt i vårt community av lokala profiler och samarbetsp­artners. Låt äventyret börja.

The Nest – en helt ny wellnessup­plevelse

Ta hissen upp till himlen. På taket av Downtown Camper, högt över stadens puls och med en fantastisk utsikt över Stockholm, har vi öppnat The Nest. Njut av lugnet i bastun, blicka ut över Gamla Stan och Riddarfjär­dens blå vatten från kanten av den ångande utomhuspoo­len. Koppla av med en bra bok, prova vår signaturbe­handling, upptäck Rooftop Yoga och avsluta med en välgörande mocktail eller cocktail i baren. Välkommen till lugnet.

 ??  ?? På Downtown Camper erbjuds kostnadsfr­ia dagliga aktivitete­r, bland annat yoga.
På Downtown Camper erbjuds kostnadsfr­ia dagliga aktivitete­r, bland annat yoga.
 ??  ?? Upptäck comfort food från världens alla hörn i vår restaurang Campfire, och avrunda kvällen med fantastisk­a drinkar i baren.
Upptäck comfort food från världens alla hörn i vår restaurang Campfire, och avrunda kvällen med fantastisk­a drinkar i baren.
 ??  ?? Uppe i The Nest kan du njuta av bastu, DIY-behandling­ar, upplevelse­duschar, och en uppvärmd utomhuspoo­l.
Uppe i The Nest kan du njuta av bastu, DIY-behandling­ar, upplevelse­duschar, och en uppvärmd utomhuspoo­l.
 ??  ??
 ??  ?? Välkommen till Downtown Camper. Här börjar upptäcktsr­esan i storstaden.
Välkommen till Downtown Camper. Här börjar upptäcktsr­esan i storstaden.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden