Plaza Kvinna

emelie törling

-

Emelie Törling har bott i New York i flera år där hon har frilansat som journalist, och trots att hon blivit väldigt förtjust i staden valde hon tillsamman­s med sin familj att flytta hem till Stockholm nyligen.

– Vi har bott i New York i flera år och jag älskar den staden, men Stockholm är också vårt hem med familj, vänner och naturen, så det känns verkligen supermysig­t! Vilket är ditt bästa New York-tips?

– Oj, vad svårt! Jag älskar att promenera runt i West Village och ta en kaffe, lyssna på musik och bara insupa vibbarna. Känslan som finns i New York är så oerhört unik och finns bara där. Jag slutar aldrig att inspireras. Sen är Upstate New York också en stor favorit. Vi hade hus i Woodstock och var där varje helg. Om man har tid så rekommende­rar jag verkligen att åka dit! Vad gör du helst en ledig dag? – Lagar massor av god frukost hemma med familjen, och sitter så länge vid bordet som det går och läser varenda del av alla tidningar jag missat under veckan. Åker kanske till landet under dagen, går på yoga, tar en långpromen­ad och avslutar kvällen med hemlagad middag med massor av rödvin tillsamman­s med kompisar. I det här numret har du gjort reportaget om träning i Virtual Reality på sidan 130. Hur hittar du själv inspiratio­n till att träna?

– Jag får inspiratio­n till att träna för att jag mår så extremt bra av det och stressar otroligt mycket mindre när jag tagit mig tid för träningen, så jag påminner mig själv om det varje gång det känns att jag inte får tid för det.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden