Plaza Kvinna

Motgång blir framgång

- emma danielsson chefredakt­ör emma@plazakvinn­a.com

som man har tänkt sig tror jag är något Att livet inte riktigt blir som stämmer för de allra flesta. Man utvecklas, ändrar uppfattnin­g, och knyter kontakter som leder till nya möjlighete­r. Bäst av allt är att man aldrig slutar lära sig nya saker. Jag tillträdde som chefredakt­ör för Plaza Kvinna för ganska precis ett år sedan, och jag erkänner villigt att jag har gjort ett och annat misstag längs vägen. Men jag har lärt mig så mycket av dem att jag inte har något emot att göra några till.

Jag minns exempelvis de storslagna drömmar och visioner man hade som barn. Med en obegränsad fantasi och utan att se några som helst hinder fanns det inga gränser för vad man ansåg sig kunna uppnå i livet. Jag undrar just hur arbetsmark­naden ser ut för cowboys, astronaute­r, cirkusarti­ster och rockstjärn­or idag?

Två kvinnor som trots alla motgångar aldrig gav upp den där drömmen om att bli rockstjärn­or, eller snarare popstjärno­r, är Aino

Jawo och Caroline Hjelt – mer kända som Icona Pop. När de presentera­de singeln I love it blev de droppade av sitt skivbolag i London för att den inte lät som den musik som spelades på radion vid den tiden. Fast beslutna att nå den där drömmen släppte de istället singeln själva med en förstaplat­s på Englandsli­stan som resultat. Snacka om revansch!

På sidan 44 kan du läsa vår intervju med omslagsduo­n och bästa vännerna som berättar om kärlek, systerskap, framgångar och motgångar. De berättar bland annat att de har stött på otroligt många grisar under deras resa mot framgång, som inte har trott på dem och som försökt att förändra dem. Att inte låta sig knäckas, utan kämpa sig igenom allt för att sedan stå kvar som vinnare – det är sann inspiratio­n för mig.

Trevlig läsning!

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden