Plaza Kvinna

Upplev

-

Catch and Sea by Causeway Foodie Boka in en unik upplevelse och åk ut med båt tillsamman­s med profession­ella fiskare och en privat guide i soluppgång­en och fånga din egen frukost. Här får du lära dig att fiska och hur du filear fisken. Förutom fiske och umgänge utlovas fantastisk­a vyer över kust och slott. Efteråt tas fångsten med till Babushka Café vid hamnen i Portrush där den tillagas med lokala ingrediens­er för att sedan avnjutas.

Carrick-a-Rede Rope Bridge 119a Whitepark Road, Ballintoy

Utmana dig själv genom att korsa den 30 meter djupa och 20 meter breda klyftan på en repbro, som en gång i tiden uppfördes av laxfiskare. På andra sidan belönas du med fantastisk­a vyer över Nordkusten.

Dunluce Castle Dunluce Castle är en juvel längs Causeway Coastal Route, som reser sig dramatiskt över klipporna vid norra Antrimskus­ten. Förutom att ta vackra bilder på slottet som byggdes på 1500-talet kan du upptäcka dess tumultarta­de historia med en audiovisue­ll tur.

Belfast Traditiona­l Music Trail Irland är känt för sin musik och dans, och bästa sättet att uppleva det är att låta dig guidas av proffs. Ta en pubrunda där musiker spelar traditione­lla irländska instrument och berättar om musikhisto­ria, lär dig dansa och upplev några av Belfast härligaste pubar.

Portstewar­t Strand Nordirland har det mesta att erbjuda naturmässi­gt och givetvis finns flera milslånga gyllene stränder längs kuststräck­an. Favoriten är den vackra stranden Portstewar­t, där du kan simma, surfa, rida på stranden eller bara ta en naturskön promenad. Missa inte att luncha på Harry’s Schack när du är i krokarna. På menyn finns fantastisk­t god lokal fisk!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden