Plaza Kvinna

Nordirland

Natursköna Nordirland ligger endast tre timmar från Dublin. Hyr en bil och ta dig till Causeway Coastal Route som sträcker sig från Belfast Lough till Lough Foyle, totalt närmare 20 mil. Här kan du uppleva allt ifrån gröna vyer till dramatiska klippor, gy

-

The Muddler’s Club 1 Warehouse Lane, Belfast

Undangömt i Belfasts livfulla katedralkv­arter ligger den hypade restaurang­en The Muddler’s Club. Här är det närodlat som gäller, och menyn varierar beroende på vad säsongen har att erbjuda. Charmigt, coolt och grymt god mat! Med en omfattande vinmeny och en fantastisk drinklista kvalar The Muddler’s Club in som en av våra favoritres­tauranger.

Dark Hedges Beläget vid Bregagh Road. Följ skyltarna till Gracehill Golf Club.

En plats som tack vare den populära serien Game of Thrones har blivit ett givet stopp på vägen när du besöker Nordirland. Trädallén är en en fröjd för ögat, och det är en populär plats att ta natursköna bilder på. Se till att vara uppe i gryningen för att slippa trängas.

Giant’s Causeway 60 Causeway Road, Bushmills.

Längs kusten ligger Giant’s Causeway som bildades för över 60 miljoner år sedan när smält lava plötsligt stelnade i kontakt med vatten. Det är fantastisk­t vackert och vi förstår att det kvalar in på Unescos världsarvs­lista. På besökscent­ret kan du ta del av berättelse­rna om hur världsarve­t uppstod innan du tar med dig kameran och beger dig ned längs kusten och upplever den hisnande vackra utsikten.

 ??  ?? Byxor, 299 kr, Ellos. Regnjacka, 2 870 kr, Vetements. Magväska, 250 kr, Eastpak. Skor, 6 430 kr, Balenciaga.
Byxor, 299 kr, Ellos. Regnjacka, 2 870 kr, Vetements. Magväska, 250 kr, Eastpak. Skor, 6 430 kr, Balenciaga.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden